fbpx

Jouw december

Jouw decemberAls werkgroep Psychologie van Eetgedrag organiseren we dit jaar speciaal voor jou “Jouw december“. Je ontvangt de hele maand december gratis en geheel vrijblijvend tips, trucs, inspirerende opdrachten, heerlijke recepten en nog veel meer! Wij gunnen jou namelijk een relaxte decembermaand en ontspannen feestdagen onder jouw voorwaarden. De focus ligt deze maand op jou. Op jouw verlangens en behoeftes, op hoe jij deze maand voor jezelf wilt zorgen en op hoe jij de feestdagen wilt vieren. Wij nemen je daarbij graag aan de hand, met onze kennis en expertise op het vlak van zelfzorg, ontspanning, de psychologie van eetgedrag, voeding en beweging.

Hoe fijn zou het zijn als jij deze december eens echt de tijd voor jezelf neemt? Als je aan het einde van dit jaar terug kunt kijken op een fijne decembermaand en trots bent op hoe jij voor jezelf hebt gezorgd?

Kun jij wel een steuntje in de rug of wat extra inspiratie gebruiken deze december? Meld je dan nu gratis en geheel vrijblijvend aan!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Geef een reactie

Lees meer blogberichten

Body Support Bodytec
Voeding

Body Support

Geen dieet maar een nieuwe leefstijl! Samen gaan we aan de slag om te werken aan jouw persoonlijke doel. De voedingsplannen van Body Support houden

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

In het eerste kennismakingsgesprek bekijken we of Slim Vitaal Coaching jou verder kan helpen. Een traject van Slim Vitaal coaching kan meerdere voordelen opleveren zoals:

Schrijf je nu in!

Schrijf je in via het formulier, wij zullen contact met je opnemen om een gesprek in te plannen.