fbpx

Maak nu kennis met de heerlijke Ceylon productlijn van Treatments.

Maak nu kennis met de heerlijke Cylon productlijn van Treatments.Maak nu kennis met de heerlijke Cylon productlijn van Treatments.

De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierrook die men al eeuwen brandt. Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sandelhouten en patchoelli. TREATMENTS® heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesemen jasmijn die u meenemen naar het authentieke Ceylon. Dit prachtige groene eiland, waar de mooie samensmelting van culturen en gebruiken alleen maar evenwicht, rust en reinheid uitstralen. Droom even weg naar de mooie grottempels in Dambulla en geniet van de verborgen, authentieke weldaad van het mooie Ceylon. Slim Vitaal Coaching is officieel verkooppunt van de producten van Treatments. Ook bekend hun wellness centra’s Veluwsebron, Zwaluwhoeve en Elysium. Kijk hier voor de producten uit de Ceylon lijn en de overige Treatments producten.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees meer blogberichten

Guasha
Massage

Guasha massage

Guasha vormt een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en is gericht op het verwijderen van blokkades in het lichaam.Deze blokkades worden veroorzaakt door afvalstoffen

Dry Needling
Massage

Chinese Dry Needling

Wat is Chinese Dry Needling: Chinese Dry Needling is geen acupunctuur maar tijdens de Chinese Dry Needling behandeling wordt er wel acupunctuur gebruikt. Dit om

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

In het eerste kennismakingsgesprek bekijken we of Slim Vitaal Coaching jou verder kan helpen. Een traject van Slim Vitaal coaching kan meerdere voordelen opleveren zoals:

Schrijf je nu in!

Schrijf je in via het formulier, wij zullen contact met je opnemen om een gesprek in te plannen.