fbpx

Body Support

Geen dieet maar een nieuwe leefstijl!

Samen gaan we aan de slag om te werken aan jouw persoonlijke doel. De voedingsplannen van Body Support houden rekening met je gezondheidsdoel, persoonlijke voorkeuren, dieetwensen en allergieën. Volwaardige weekmenu’s, volledig op maat gemaakt. Wil je graag met iemand samen eten? Ook dat is mogelijk. Daarnaast krijg je toegang tot de voedingsapp en bij elk weekmenu een boodschappenlijst die je met één klik op de knop online kunt bestellen. Wanneer start jij met je nieuwe leefstijl?
Neem contact met ons op doormiddel van het onderstaande formulier en we gaan zo snel mogelijk aan de slag!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, Tips en Tricks ontvangen en gratis e-books downloaden? Schijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees meer blogberichten

Guasha
Massage

Guasha massage

Guasha vormt een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en is gericht op het verwijderen van blokkades in het lichaam.Deze blokkades worden veroorzaakt door afvalstoffen

Dry Needling
Massage

Chinese Dry Needling

Wat is Chinese Dry Needling: Chinese Dry Needling is geen acupunctuur maar tijdens de Chinese Dry Needling behandeling wordt er wel acupunctuur gebruikt. Dit om

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

In het eerste kennismakingsgesprek bekijken we of Slim Vitaal Coaching jou verder kan helpen. Een traject van Slim Vitaal coaching kan meerdere voordelen opleveren zoals:

Schrijf je nu in!

Schrijf je in via het formulier, wij zullen contact met je opnemen om een gesprek in te plannen.