fbpx

Het Slimmer – Slanker – Fitter traject.

 

Body Support. Het voedingsprogramma Body Support ondersteunt bij een gezonde leefstijl. Door het uitgekiende eetpatroon verbrand je meer en behaal je blijvende resultaten. Afvallen pak je slimmer aan met de praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten.

Bodytec. 20 minuten Bodytec staat gelijk aan 3 uur trainen in de sportschool.

 

Na vele goede resultaten zijn wij trots om dit nieuwe traject aan te kunnen bieden.

 

 Het Slimmer & Slanker & Fitter Traject bestaat uit:

 

Begeleiding voormiddel van onze Body Support:

– Iedere week een op maat gemaakt voedingsschema.
– Iedere week een Weeg en Meet moment.
Het voedingsprogramma Body Support ondersteunt bij een gezonde leefstijl. Door het uitgekiende eetpatroon verbrand je meer en behaal je blijvende resultaten. Afvallen pak je slimmer aan met de praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten.

Elke week een Bodytec training:

Een Bodytec training is een 20 minuten durende full body workout door middel van ‘Electro Muscular Stimulation’ (EMS).  In de sportschool moet je om verschillende spiergroepen te trainen telkens wisselen van gewichten en/of apparatuur. Buiten het feit dat dit voornamelijk saaie en statische oefeningen zijn kost dit veel tijd. En tijd is nu juist iets wat veel mensen tegenwoordig te kort komen.  Het Bodytec apparaat biedt doordat de electroden zowel op je borst, buik, onderrug, boven rug, zijkant rug, armen, benen en billen zitten een aanspanning van al die spieren tegelijkertijd. Hierdoor is EMS-training een uiterst effectieve en efficiënte manier om kracht en spieren op te bouwen en tegelijkertijd lichaamsvet te reduceren. De spiervezels worden maximaal geactiveerd, waardoor deze workout een snel waarneembaar resultaat oplevert.
20 minuten Bodytec staat gelijk aan 3 uur trainen in de sportschool.

Bodytec is ook toegankelijk voor mensen met spier of gewrichtsproblemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


3 maanden traject normaal €450,- Nu voor €400,-

 

Per maand normaal €150,- Nu voor €140,-

 

Meer weten? Neem contact met ons op doormiddel van het contactformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees meer blogberichten

AMPED Post-Workout
Sporten

Super voor na het sporten

AMPED Post-Workout Houden pijnlijke spieren je weg van je volgende training? Sla nooit meer een sessie over met AMPED Post-Workout, ontworpen om spierherstel te stimuleren

Guasha
Massage

Guasha massage

Guasha vormt een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en is gericht op het verwijderen van blokkades in het lichaam.Deze blokkades worden veroorzaakt door afvalstoffen

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

In het eerste kennismakingsgesprek bekijken we of Slim Vitaal Coaching jou verder kan helpen. Een traject van Slim Vitaal coaching kan meerdere voordelen opleveren zoals:

Schrijf je nu in!

Schrijf je in via het formulier, wij zullen contact met je opnemen om een gesprek in te plannen.