fbpx

Het Slimmer – Slanker – Fitter traject.

 

Body Support. Het voedingsprogramma Body Support ondersteunt bij een gezonde leefstijl. Door het uitgekiende eetpatroon verbrand je meer en behaal je blijvende resultaten. Afvallen pak je slimmer aan met de praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten.

Bodytec. 20 minuten Bodytec staat gelijk aan 3 uur trainen in de sportschool.

 

Na vele goede resultaten zijn wij trots om dit nieuwe traject aan te kunnen bieden.

 

 Het Slimmer & Slanker & Fitter Traject bestaat uit:

 

Begeleiding voormiddel van onze Body Support:

– Iedere week een op maat gemaakt voedingsschema.
– Iedere week een Weeg en Meet moment.
Het voedingsprogramma Body Support ondersteunt bij een gezonde leefstijl. Door het uitgekiende eetpatroon verbrand je meer en behaal je blijvende resultaten. Afvallen pak je slimmer aan met de praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten.

Elke week een Bodytec training:

Een Bodytec training is een 20 minuten durende full body workout door middel van ‘Electro Muscular Stimulation’ (EMS).  In de sportschool moet je om verschillende spiergroepen te trainen telkens wisselen van gewichten en/of apparatuur. Buiten het feit dat dit voornamelijk saaie en statische oefeningen zijn kost dit veel tijd. En tijd is nu juist iets wat veel mensen tegenwoordig te kort komen.  Het Bodytec apparaat biedt doordat de electroden zowel op je borst, buik, onderrug, boven rug, zijkant rug, armen, benen en billen zitten een aanspanning van al die spieren tegelijkertijd. Hierdoor is EMS-training een uiterst effectieve en efficiënte manier om kracht en spieren op te bouwen en tegelijkertijd lichaamsvet te reduceren. De spiervezels worden maximaal geactiveerd, waardoor deze workout een snel waarneembaar resultaat oplevert.
20 minuten Bodytec staat gelijk aan 3 uur trainen in de sportschool.

Bodytec is ook toegankelijk voor mensen met spier of gewrichtsproblemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


3 maanden traject normaal €450,- Nu voor €400,-

 

Per maand normaal €150,- Nu voor €140,-

 

Meer weten? Neem contact met ons op doormiddel van het contactformulier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Geef een reactie

Lees meer blogberichten

Body Support Bodytec
Voeding

Body Support

Geen dieet maar een nieuwe leefstijl! Samen gaan we aan de slag om te werken aan jouw persoonlijke doel. De voedingsplannen van Body Support houden

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

In het eerste kennismakingsgesprek bekijken we of Slim Vitaal Coaching jou verder kan helpen. Een traject van Slim Vitaal coaching kan meerdere voordelen opleveren zoals:

Schrijf je nu in!

Schrijf je in via het formulier, wij zullen contact met je opnemen om een gesprek in te plannen.