fbpx

Super voor na het sporten

AMPED Post-Workout

Houden pijnlijke spieren je weg van je volgende training? Sla nooit meer een sessie over met AMPED Post-Workout, ontworpen om spierherstel te stimuleren en spierpijn te verlichten. We zien je bij het squat rek.
  • Herstel snel. Ontworpen om spierherstel te stimuleren, gezonde gewrichten te bevorderen en spierpijn te verlichten*.
  • Slimme ingrediënten. Gerichte mix van zure kersen, curcumine, astaxanthine en collageen, waarvan is aangetoond dat ze helpen bij spierherstel en pijn na de training.
  • Voor iedereen. Supplementen zijn niet alleen voor topsporters. Moeite om de trap op te lopen na een dag benen trainen of je weekendwandeling? Wij helpen je.
  • Fris op na het sporten. Dorstlessende tropische punch smaak.
  • Gecertificeerd door Informed Sport. Competitieve atleten kunnen erop vertrouwen dat AMPED™ Post-Workout is getest op kwaliteit en door de World Anti-Doping Agency verboden middelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees meer blogberichten

AMPED Post-Workout
Sporten

Super voor na het sporten

AMPED Post-Workout Houden pijnlijke spieren je weg van je volgende training? Sla nooit meer een sessie over met AMPED Post-Workout, ontworpen om spierherstel te stimuleren

Guasha
Massage

Guasha massage

Guasha vormt een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en is gericht op het verwijderen van blokkades in het lichaam.Deze blokkades worden veroorzaakt door afvalstoffen

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

In het eerste kennismakingsgesprek bekijken we of Slim Vitaal Coaching jou verder kan helpen. Een traject van Slim Vitaal coaching kan meerdere voordelen opleveren zoals:

Schrijf je nu in!

Schrijf je in via het formulier, wij zullen contact met je opnemen om een gesprek in te plannen.