fbpx

Bodytec

Bodytec ems

Miha Bodytec is een 20 minuten durende full body workout door middel van ‘Electro Muscular Stimulation’ (EMS).
Het Bodytec apparaat biedt doordat de electroden zowel op je borst, buik, onderrug, boven rug, zijkant rug, armen, benen en billen zitten een aanspanning van al die spieren tegelijkertijd. Hierdoor is EMS-training een uiterst effectieve en efficiënte manier om kracht en spieren op te bouwen en tegelijkertijd lichaamsvet te reduceren. De spiervezels worden maximaal geactiveerd, waardoor deze workout een snel waarneembaar resultaat oplevert.

Niet alleen FC Bayern München en het Duitse Nationale voetbalelftal zetten Miha Bodytec in voor EMS Training. Ook atleten als Usain Bolt en tientallen Nederlandse topsporters zetten Miha Bodytec in om hun prestaties bij het hardlopen, schaatsen, voetballen of hockeyen te optimaliseren. Deze professionals verkiezen de Duitse marktleider Miha Bodytec vanwege de effectiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Een absolute vereiste voor professionele partijen om een dergelijk product of trainingsmethodiek in te zetten.

De vele voordelen van de Bodytec training op een rijtje: 

 • Veilig en Corona proof.
 • In 20 minuten een volledige body workout.
 • Persoonlijk 1 op 1 met een gecertificeerde trainer.
 • Combinatie met leefstijl coaching mogelijk.
 • Verhoogt de vetverbranding.
 • Helpt vetpercentage en gewicht te verminderen.
 • Maakt de huid strakker en vermindert cellulite.
 • Verhoogt conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit.
 • Bevordert de spiergroep.
 • Stimuleert de stofwisselingen bevordert de afvoer van afvalstoffen.
 • Verbetert de doorbloeding van de huid en spieren.
 • Vermindert schouder-, rug- en nekklachten, en pijnklachten bij artrose.

Artrose
Bodytec biedt mensen met artrose de mogelijkheid op een effectieve manier de spieren te activeren zonder te veel grote bewegingen te hoeven maken. Hiermee worden de spieren rondom de aangetaste gewrichten versterkt. Dit zorgt voor meer steun waardoor er ook minder pijn wordt ervaren. Bovendien helpt bewegen stijfheid te verminderen, af te vallen, spieren te verstevigen en een betere conditie op te bouwen. Veel mensen zijn geneigd om bij pijn hun lichaam rust te geven. Een logische en vaak verstandige reactie. Toch moet je bij gewrichtspijn juist datgene doen waarvan je lichaam lijkt te zeggen dat je het moet laten: bewegen.
Mensen met Artrose, Reuma, fibromyalgie, COPD, lage rugklachten (Sacralisatie) of spierdystrofie kunnen door middel van Bodytec de kwaliteit van het leven verbeteren. Doordat extra gewicht of dumbells er niet aan te pas komen is de belasting op gewrichten klein, terwijl juist de spieren maximaal worden versterkt.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een proefles?
Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Hulp bij bewegen

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

In het eerste kennismakingsgesprek bekijken we of Slim Vitaal Coaching jou verder kan helpen. Een traject van Slim Vitaal coaching kan meerdere voordelen opleveren zoals:

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u de laatste nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Schrijf u dan gelijk in voor onze nieuwsbrief.