fbpx

Massage

Ontspanning op maat

Ontspanning is voor iedereen anders. De een wil lekker fietsen, de ander wil heerlijk van een massage genieten. Ontspanning is niets meer en niets minder dan tot rust komen in lichaam en geest. Regelmatig laten masseren geeft meerdere voordelen voor het lichaam zoals verbetering van het immuunsysteem, meer energie en je voelt je fitter.

Bij Slim Vitaal Coaching bieden we meerdere massages aan:

Ontspanningsmassage

Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage met de basis massagetechnieken is hiervoor een ideale preventieve behandeling. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Door het geven van een professionele massage kun je mensen helpen om de opgebouwde spanningen los te laten.

Sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Stoelmassage

De techniek is gebaseerd op de meer dan 5.000 jaar oude Japanse Amma-Shiatsu acupressuur techniek. Deze is speciaal verder ontwikkeld om op locatie te kunnen worden toegepast. De massage wordt gegeven met de kleren aan, er wordt geen olie gebruikt. De duur varieert tussen de 15 tot 20 minuten en gebeurt op een comfortabele ergonomische stoel, die het lichaam volledig ondersteunt. Hierdoor kan men volledig ontspannen.
 

Waarom een stoelmassage?
Het hoge tempo waarin de mensen tegenwoordig leven zorgt voor steeds meer spanningen, overal in het lichaam. Bovendien werken veel mensen steeds meer en langdurig in dezelfde houding. Dit leidt dan steevast tot spanning en stijfheid in de spieren, veelal in de nek en schouders. Dit kost veel energie en kan op den duur doorbloedingsstoringen, vermoeidheid en pijn veroorzaken. Doordat stoelmassage ontspant en tegelijkertijd de bloedcirculatie bevordert, is het een effectief middel om deze verschijnselen en bijkomende stress-symptomen te bestrijden.

Het directe resultaat is dat je ontspannen, opgefrist en alerter bent. Dit gevoel houdt een paar dagen aan. De voordelen van de massage nemen toe met de frequentie van de massages. Het beste resultaat wordt bekomen in geval van regelmatige massages; eenmaal per week of per twee weken en het beste op een vaste dag en een vast tijdstip. Regelmatige massages hebben een opbouwend effect.

Stoelmassages bevorderen de eliminatie van toxines. De afvalstoffen worden uit de spieren afgevoerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de zuurstoftoevoer wordt verbeterd. Na 15 minuten voelt men zich energieker, ontspannen en opgefrist. Bovendien wordt ook het immuunsysteem versterkt.

Afslankmassage

Afslankmassage, ook wel bekend als Sveltessa, Cellulite massage of lypossage, is een figuur corrigerende manuele massage voor de vermindering van cellulite en vetophoping.
Een bijzondere massagevorm die ondersteunt bij figuurverbetering zonder medisch in te grijpen.

De stevige en diepe massagetechnieken zorgen voor omvangvermindering in centimeters en een gezondere, mooiere huid. Een gemiddeld omvangverlies van 5 tot 7 centimeter is, zo is uit onderzoek gebleken, niet ongebruikelijk.

Ook helpt de afslankmassage het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht.
Na deze massage zal je jezelf energieker gaan voelen. De intensiteit van deze vorm van massage vergt veel van het lichaam, daarom is het raadzaam om per behandeling een bepaalde zone te behandelen.

De verschillende zones zijn:

  • Bovenbenen voor/achter
  • Kuiten
  • Billen
  • Buik
  • Rug hoog/laag
  • Maag
  • Bovenarmen
  • Heupen

Voor een optimaal effect worden de massages 2 keer per week gegeven.
Alleen kiezen we ervoor om de eerste massage en tweede massage met een tussenpauze van een week te geven om te kijken hoe de huid op de behandeling reageert.

Het volledige pakket bestaat uit 10 behandelingen. In overleg kan dit uiteraard worden verlengd. Na de 10 behandelingen kunt u ook kiezen voor onderhoudsmassages.
Ook kunt u de behandeling combineren met een ontspanningsmassage tijdens het intrekken van de pakking.

De massage wordt afgesloten met een pakking van body contour gel, afgedekt met folie.
Met een samenstelling van zeewier extracten en olie, heeft deze gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vetcellen. Ook de afvoer van afvalstoffen zal extra gestimuleerd worden.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

In het eerste kennismakingsgesprek bekijken we of Slim Vitaal Coaching jou verder kan helpen. Een traject van Slim Vitaal coaching kan meerdere voordelen opleveren zoals:

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u de laatste nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Schrijf u dan gelijk in voor onze nieuwsbrief.