Factoren als een ongezonde leefstijl, stress en gezondheidsproblemen zorgen voor een gebrek aan vitaliteit.
Bij Slim Vitaal coaching werken we aan meerdere factoren om je weer in balans te krijgen.
Hierdoor krijg jij weer genoeg energie, je voelt je sterk en fit en je krijgt mentale kracht en doorzettingsvermogen.

Wie zijn wij

Cynthia

Na jarenlange strijd met veelCynt bewerkt eten, weinig eten, diëten en niet diëten, veel bewegen tot minder bewegen werd ik alleen maar zwaarder en ongelukkiger.
Toen ik in mijn hoofd geen andere uitweg zag heb ik na jaren gekozen voor een Gastric Bypass (maagverkleining). Het heeft mij uiteindelijk heel veel gebracht maar kan uit ervaring spreken dat het zeker niet zaligmakend, makkelijk of de ideale oplossing is.

Diep in mijn hart heb ik altijd gedacht hoe ik dit anders had kunnen doen, en steeds meer raakte ik overtuigd dat er ook een andere weg was om een goede relatie met eten en jezelf op te bouwen.
Met deze gedachtes ben ik jaren van studies gaan volgen van gewichtsconsulent, voedingsspecialist, bewegingsdeskundige tot aan psychologie van eetgedrag, hormooncoach en Burn-out coach.

Wat fijn dat ik na jaren van leren, jaren van ongewild toch weer aankomen, en niet te vergeten het belanden in de beroemde overgang ik in aanraking ben gekomen met PS Food & Lifestyle.

Door een hele andere kijk op voeding en mindset ben ik nu weer op een gezond gewicht en voel me slanker en fitter dan ooit.

Mijn passie voor het coachen en motiveren, en de goede ervaringen en resultaten met PS food & lifestyle heeft mij doen beslissen dat ik hier heel veel mensen met alle liefde, enthousiasme en kennis wil coachen en motiveren.

Ben jij weer aangekomen na een maagverkleining en zoek je naar de juiste coaching voor een goede relatie met eten en jezelf?
Ben jij in de overgang en zie je op tegen de extra kilo’s en wil je van mijn kennis en ervaringen leren.
Zoek jij steun, begeleiding en motivatie op zoek naar je beste vitale zelf?

Ik wil met al mijn kennis, kracht en ervaring jouw stok achter de deur zijn.

Liefs, Cynthia

Sander

Soms verloopt het leven evenIMG 2383 1 anders dan je verwacht, je beweegt mee voor zover je kan in alle richtingen. Het moment dat je niet meer mee kan bewegen en je leven tijdelijk uit balans raakt zoek je naar motivatie en kracht om weer zeker en vitaal in het leven te staan.

We weten allemaal dat slechte keuzes in voeding, beweging en rust onnodig veel stress kunnen veroorzaken waardoor het lichaam ook uit balans kan raken.

Als ervaringsdeskundige weet ik alles van het uit balans zijn of raken, dit is mijn reden geweest om na al mijn opleidingen en opgedane kennis gekozen heb om PS food & lifestyle coach te worden.
Ik ben gespecialiseerd in alle facetten van leefstijl en richt mij ook op het hele proces van voeding en beweging. En wie denkt dat coaching op het gebied van leefstijl en bewegen alleen voor vrouwen is die heeft het mis, steeds meer mannen kiezen voor een coach die motiveert en hen naar een zeker en vitaal leven kunnen bewegen.

Een andere leefstijl, meer kennis en kracht kan ervoor zorgen dat je zeker en vitaal in het leven komt te staan.

Ben jij uit balans, voel je je onzeker, of heb je slechte ervaringen met afvallen?
Welkom bij de club want je bent nooit alleen!

Door het stellen van realistische doelen, en het zetten van gezonde stappen neemt je zelfvertrouwen toe met als logisch gevolg een gezonde leefstijl, goede keuzes en een verbeterde mindset.

Ben je op zoek naar iemand die naar je luistert, iemand die begrijpt waar je staat, en iemand die je kan helpen en motiveren het beste uit jezelf te halen, stuur mij een bericht.

Liefs Sander