fbpx

Over de coaches

Wij zijn in 2020 begonnen met onze praktijk Slim Vitaal Coaching. Mensen begeleiden en adviseren in alle facetten van leefstijl is onze passie. Samen met de deelnemer kijken wij naar een haalbaar doel, om deze door de deelnemer uiteindelijk te laten behalen is onze medaille. Omdat wij inmiddels al heel wat mensen hebben geholpen naar een goed, gezond maar vooral een gelukkige leefstijl vonden wij het tijd dit met iedereen te delen.

Cynthia Kruijt-Recoert

Jarenlang had ik een haat liefde verhouding met eten en bewegen, uiteraard net als een heleboel mensen heel veel diëten geprobeerd maar het enige resultaat wat ik daarvan kreeg was gewichtstoename.

Zwaar en ongelukkig geen andere uitweg gezien dan zelf te betalen voor een gastric bypass, niet wetende wat ik nu allemaal weet. Een gastric bypass is niet makkelijk zoals vele denken, en het zeker niet altijd zaligmakend. Ook met een gastric bypass zal je je leefstijl moeten aanpassen.

Omdat eten en bewegen altijd al een onderdeel van mijn leven is geweest besloot ik alles te willen leren omtrent eten en bewegen.

En ik heb de afgelopen jaren heel veel geleerd, en zeer dankbaar voor alles wat ik nu weet, en nu is de tijd daar dat ik de mensen die er aan toe zijn te helpen voordat ze een besluit nemen die niet meer terug te draaien is.

Geloof me, het is echt mogelijk op eigen kracht.

Ik wil je graag helpen, samen gaan we werken aan het bereiken van je doelstellingen en het bereiken van een 3G leefstijl Goed, Gelukkig en Gezond!

Sander Kruijt-Recoert

Als personal trainer ben ik al jaren geïnteresseerd in de bewuste en onbewuste keuzes die mensen maken op het gebied van leefstijl.

Als ervaringsdeskundige en door diverse opleidingen en workshops ben ik specialist op het gebied van voeding en beweging.

Ik weet wat het is om niet lekker in je vel te zitten en niet te weten hoe hier het beste uit te komen.

Het is algemeen bekend dat strenge diëten en dergelijke, op de lange termijn niet werken. Na verloop van tijd ben je toch weer terug bij af en vaak nog meer dan dat. 

Ik ben meer een voorstander van gedragsverandering, want het een gaat niet zonder het ander. Wat dit precies inhoudt zal voor iedereen anders zijn. Samen met jou ga ik opzoek naar de leefstijl die het beste bij jou past en waar jij je uiteraard het beste bij voelt. 

Gedragsverandering is het magische woord binnen Slim Vitaal Coaching. 

Waar kan Slim Vitaal Coaching jou bij helpen?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

In het eerste kennismakingsgesprek bekijken we of Slim Vitaal Coaching jou verder kan helpen. Een traject van Slim Vitaal coaching kan meerdere voordelen opleveren zoals:

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u de laatste nieuwtjes en aanbiedingen ontvangen? Schrijf u dan gelijk in voor onze nieuwsbrief.