Neem jij de eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl?

Wat is het PS. food & lifestyle programma?

PS. Food & LifestyleJe goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coaches kunnen we je daarbij helpen en zijn dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.

Het PS. food & lifestyle programma volg je onder onze persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

De basis van het afslankprogramma

PS. Food & Lifestyle Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld genomen zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Je maakt gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks.

Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa.

Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect. Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, we leren je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geven je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder onze persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt. 

De start van het programma

2021 04 28 POWERSLIM28565Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je begint met het PS. food & lifestyle programma, begin je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Na het starterspakket neem je wekelijks producten mee die je lekker vindt. Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 2 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie.

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

De voordelen van PS. food & lifestyle :

  • Een voedingsplan op maat 

  • Begeleiding van ons als gecertificeerd PS. food & lifestyle coaches  

  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten 

  • Behoud van je spiermassa

  • Geen jojo effect

  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

Neem contact op voor een vrijblijvend informatie gesprek