Het Re-Boost pakket

Re-boost pakket PS. food&lifestyle Slim Vitaal CoachingHeb je al eerder deelgenomen aan het PS. food&lifestyle programma maar ben je door omstandigheden even uit je vaste patroon gevallen, dan is het Re-Boost pakket de ideale manier om jezelf weer te herpakken. 

Onder onze begeleiding ben jij met dit Re-boost pakket en het bijbehorende programma in twee weken weer back on track! Wij geven je graag dat duwtje in de rug om te herpakken en vol te houden.

Het pakket bevat:

  • 14 PS. food & lifestyle dagdoosjes
  • 2 weekmenu’s en 14 recepten
  • Duidelijke uitleg en aanvullende tips
  • Handige boodschappenlijstjes
  • Benodigde supplementen

In 14 dagen maak je de perfecte herstart om die overtollige kilo’s weer kwijt te raken. Door een maximale inname van 30 gram koolhydraten per dag ben je binnen no-time weer back on track! Je krijgt een voedingsplan gebaseerd op zes eetmomenten per dag. Voor elke dag heb je een dagdoosje gevuld met vijf PS. food & lifestyle producten. De avondmaaltijd bestaat uit een eiwitbron (vlees, vis of ei) aangevuld met groenten. De benodigde supplementen PS. Multivitamine en AcidoFit zorgen voor een optimaal verloop van het programma. Na het programma bouw je samen met je coach weer stap voor stap op naar een regulier koolhydraatarm voedingspatroon.